نرخ بالای جهانی اختلالات روانی در میان کارکنان بهداشتی در طی شیوع بیماری کووید 19

این بررسی سیستماتیک، نتیجه تجزیه و تحلیل شصت و پنج مطالعه منتشر شده به زبان انگلیسی و چینی است که بر روی کارکنان بهداشت و درمان صورت گرفته است.
یک بررسی سیستماتیک جدید از ۶۵ مطالعه انجام شده در سراسر جهان که بر روی ۹۷۳۳۳ نفر از کارکنان مراقبتهای بهداشتی انجام شده است، نشان میدهد که از هر ۵ نفر ۱ نفر در طول بیماری همهگیر کووید-۱۹، افسردگی ، اضطراب و یا اختلال استرسی پس از ضایعات روانی که به اختصار به آن PTSD میگویند را تجربه کردهاند. یوفی لی، ناتانیل شرر و همکارانش در دانشکده بهداشت و پزشکی گرمسیری لندن این یافتهها را در تاریخ دهم مارس در مجله PLOS ONE منتشر خواهند کرد.
این بیماری همهگیر چالشهای مهمی را برای کارکنان مراقبتهای بهداشتی به وجود آورده است، بسیاری از آنها از ایمنی خود میترسند در حالی که با فشار کاری زیاد و حمایت روانی محدودی روبرو هستند. تجزیه و تحلیلهای قبلی بر روی دادههای مطالعات متعدد نشان داد که میزان بالای افسردگی، اضطراب و PTSD در میان کارکنان مراقبتهای بهداشتی در طی همهگیری وجود دارد. با این حال، در این بررسیها بسیاری از مطالعات مربوطه صورت گرفته در چین، جایی که اولین شیوع کووید-۱۹ اتفاق افتاد، لحاظ نشده بود.
برای برطرف کردن این شکاف، لی، شرر و همکارانش یک جستجوی سیستماتیک از مطالعات به زبان انگلیسی و چینی انجام دادند که از دسامبر ۲۰۱۹ تا آگوست ۲۰۲۰ انجام شده بود و در آنها به شیوع اختلالات روانی در کارکنان مراقبتهای بهداشتی پرداخته شده بود. آنها ۶۵ مطالعه مناسب از ۲۱ کشور جهان را که در مجموع بر روی ۹۷۳۳۳ نفر از کارکنان مراقبتهای بهداشتی انجام شده بودند را شناسایی کردند.
محققان با جمعآوری و تجزیه و تحلیل آماری دادههای این ۶۵ مطالعه، تخمین زدهاند که از بین کارکنان مراقبتهای بهداشتی که در این مطالعات شرکت کردهاند ۲۱/۷ درصد افسردگی، ۲۲/۱ درصد اضطراب و ۲۱/۵ درصد PTSD را در طی بیماری همهگیر تجربه کردهاند. مطالعات انجام شده در خاورمیانه بیشترین میزان افسردگی (۳۴/۶ درصد) و اضطراب (۲۸/۹ درصد) را نشان داد.
این یافتهها نشان میدهد که بیماری همهگیر کووید-۱۹ به طور قابلتوجهی بر سلامت روان کارکنان مراقبتهای بهداشتی تأثیر گذاشته است. برای مقایسه، سازمان بهداشت جهانی تخمین میزند که ۴/۴ درصد از کل جمعیت جهان افسردگی را تجربه میکنند و ۳/۶ درصد نیز دچار اختلالات اضطرابی از جمله PTSD هستند. با این حال، این برآوردها از طریق روشهای مختلف و قبل از همهگیری تعیین شد.
با این وجود نویسندگان خاطر نشان میکنند که یافتههای جدید میتواند به ایجاد سیاستها و ابتکاراتی برای ارائه حمایت روانی فوری مورد نیاز کارکنان مراقبتهای بهداشتی کمک کند.
نویسندگان اضافه میکنند که این بررسی سیستماتیک و متاآنالیز، جامعترین تلفیق شیوع افسردگی، اضطراب و PTSD را در میان کارکنان مراقبتهای بهداشتی در طی بیماری همهگیر کووید-۱۹، با وارد کردن اطلاعات مربوط به مطالعات منتشر شده به دو زبان انگلیسی و چینی ارائه میدهد.
منبع: sciencedaily
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.