عجیب ترین مردم در جهان: چگونه غرب از نظر روانشناختی عجیب و غریب و به طرز خاصی کامیاب شد.

روایتی حماسی و جسورانه از چگونگی هم تکاملی روانشناسی و فرهنگ و شکلگیری ذهنیت عجیب غربی که عمیقاً دنیای مدرن را شکل داده است.
شاید شما عجیب باشید: پرورش یافته در جامعه ای که غربی، تحصیل کرده، صنعتی، ثروتمند و دموکرات است. در این صورت شما از نظر روانشناسی عجیب و غریب هستید.
برخلاف اکثر مردم دنیای امروزی و بیشتر افرادی که تا به حال زندگی کرده اند، افراد عجیب و غریب بسیار فردگرا، خود محور، کنترل گرا، غیرمذهبی و تحلیلی هستند. آنها بیش از روابط و نقش های اجتماعی خود، بر روی ویژگی ها، دستاوردها و آرمان های خود تمرکز می کنند. چگونه جمعیت های عجیب و غریب از نظر روانشناسی متمایز شدند؟ این اختلافات روانی چه نقشی در انقلاب صنعتی و گسترش جهانیِ اروپا طی چند قرن اخیر داشته است؟
در کتاب “عجیب ترین مردم در جهان”، جوزف هنریک برای کشف این سوالات و موارد دیگر از تحقیقات پیشرو در زمینه انسان شناسی، روانشناسی، اقتصاد و زیست شناسی تکاملی بهره گرفته است. او ریشه ها و تکامل ساختارهای خانواده، ازدواج و دین و تأثیر عمیق این تحولات فرهنگی را در روانشناسی انسان آشکار می کند. هنریک با نقشه برداری این تغییرات بواسطه تاریخ باستان و اواخر دوران باستان، نشان میدهد که بنیادیترین نهادهای خویشاوندی و ازدواج تحت فشار کلیسای کاتولیک روم به طرز چشمگیری تغییر کرده است. این تغییرات بود که باعث ایجاد روانشناسی عجیب و غریب شد که همراه با بازارهای غیرشخصی، تخصص شغلی و رقابت آزاد تکامل یافته و موجب پایه ریزی بنیان دنیای مدرن گردید.
تحریک آمیز و درگیر کننده در هر دو دامنه گسترده و جزئیات شگفت آورش، کتاب “عجیب ترین مردم در جهان” بررسی میکند که چگونه فرهنگ، نهادها و روانشناسی یکدیگر را شکل میدهند و توضیح می دهد که این ها چه معنایی برای شخصی ترین احساس ما در مورد فردی که هستیم و همچنین برای نیروهای بزرگ اجتماعی، سیاسی و اقتصادی که تاریخ بشر را هدایت می کنند، دارد.
اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب:
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.